Zoekmachine optimalisatie

Om beter te scoren in Google of Bing is zoekmachine optimalisatie onmisbaar. Met de toegenomen concurrentie en het volwassener worden van de markt scoren weinig websites en webshops zonder optimalisatie inzet goede resultaten. Het is dus onontkoombaar om hier aandacht aan te besteden! Wanneer de concurrentie wel aandacht besteedt aan zoekmachine optimalisatie dan kan je verworven posities verliezen.  Alle reden om hier vandaag nog mee te beginnen! Nog onvoldoende resultaat bereikt? Ook dan helpen we je verder.

Het Google en Bing algoritme zijn bepalend voor je organische posities. Met zoekmachine optimalisatie zorgen we ervoor dat het algoritme je website of webshop beter gaat beoordelen. Meer dan 200 factoren spelen hierbij een rol. Deze factoren bepalen uiteindelijk hoe hoog je in de zoekmachines komt te staan. Wij weten door onze kennis en ervaring wat wel en niet werkt. Technieken die een paar jaar terug wonderen verrichtten, worden vandaag de dag afgestraft. Wij houden daarom de veranderingen van het algoritme nauwlettend in de gaten.

Techniek

Om met zoekmachine optimalisatie uberhaupt goede resultaten te behalen is het van cruciaal belang dat een zoekmachine op een effectieve manier toegang heeft tot de informatie op je website of webshop. Wanneer je Google of Bing blokkeert of pagina’s per ongeluk niet laat indexeren laat je belangrijke kansen liggen! Daarnaast zijn er technische optimalisatie mogelijkheden om meer nadruk te leggen op voor jouw belangrijke zoekwoorden. We kijken naar de structuur, semantiek en de meta informatie van je webshop of website.

 

Weet je niet zeker of technisch alles op orde is?

Laat ons een uitgebreide technische seo scan uitvoeren.

 

Technische SEO scan

Techniek SEO
Content SEO

Content

Wanneer we voor je bezig mogen dan starten we graag met een uitvoerige zoekwoord analyse. Hiermee kunnen we bepalen welke zoekwoorden interessant zijn. We stellen de zoekvolumes en de concurrentie voor elk potentieel zoekwoord vast. Deze informatie geeft ons inzicht of het loont om te optimaliseren voor een zoekwoord. Samen met jou bepalen we de gewenste zoekwoorden en om de voortgang bij te houden gaan we de posities van de zoekwoorden dagelijks monitoren. Met content optimalisatie kunnen we daadwerkelijk landingspagina’s creëren die de potentie hebben om te scoren in Google of Bing.

 

Weten welke zoekwoorden voor jou het meest interessant zijn?

Laat ons een uitgebreide SEO zoekwoord analyse uitvoeren.

 

Zoekwoord analyse

Autoriteit

Om daadwerkelijk te gaan scoren is het zaak dat onze geoptimaliseerde landingspagina’s autoriteit krijgen. Met autoriteit wordt voor een groot deel bepaald welke website of webshop het meest relevant is. Wanneer er meerdere aanbieders zijn met hetzelfde product en deze allemaal een gelijkwaardige productpagina hebben moet er toch worden bepaald wie uiteindelijk op positie 1 komt te staan.

Om meer autoriteit te krijgen zijn verwijzingen (links) van andere websites, blogs, social media, webshops, startpagina’s van essentieel belang. Daarbij moeten twee factoren nauwlettend in de gaten gehouden worden. De kwantiteit (het aantal verwijzingen) en de kwaliteit (autoriteit) van de verwijzingen. Alle verwijzingen samen vormen je backlink profiel. Hoe beter deze is ten opzichte van concurrenten hoe beter je scoort!

 

Weten hoe het er voor staat met jouw backlinkprofiel?

Laat ons een uitgebreide SEO backlink analyse uitvoeren.

 

Backlink analyse

Linkbuilden

Om meer autoriteit te krijgen is het zaak om de juiste verwijzingen te krijgen. Het aanpassen en uitbreiden van verwijzingen wordt ook wel linkbuilden genoemd.

Zowel interne als externe linkbuilding is van groot belang voor je website. Extern linkbuilden is het laten opnemen van relevante links van je website op een andere website. Intern linkbuilden is het opnemen van links op je eigen site. Deze links zullen naar andere belangrijke pagina’s op je site verwijzen. Onze marketeers hebben veel ervaring met linkbuilden en zullen ervoor zorgen dat je site beter scoort in de zoekmachines.

Kwaliteit speelt een grotere rol dan kwantiteit. Dit wordt nog weleens vergeten, maar het laten opnemen van veel links op kwalitatief laagwaardige sites is niet zo waardevol. Conversability zorgt ervoor dat je een hoogwaardig backlinkprofiel krijgt. Er spelen nog twee onderdelen mee in dit proces. Dit zijn relevantie en autoriteit.

Relevantie is het laten opnemen van links op een website die hiervoor relevant is. Dit houdt in dat deze externe website over “hetzelfde” soort producten/diensten moet beschikken dan jouw site. Dit maakt de link krachtiger en zal dus bijdragen aan een beter profiel.

Autoriteit draait om het profiel van je linkpartner. Hoe beter dit profiel van je partner eruitziet, hoe sterker je linkprofiel wordt.

Hoe kom je aan backlinks?

Waarom zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan Conversability?

 

  • Door onze jarenlange SEO ervaring weten we wat wel of niet werkt.
  • Omdat we ons in zoekmachine optimalisatie gespecialiseerd hebben zijn we hierin zeer effectief.
  • We hebben direct de mogelijkheid om verwijzingen te plaatsen naar je website of webshop.
  • We zijn constant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hierin adviseren we je regelmatig.

 

 

 

Overtuigd? Vraag dan gratis een vrijblijvende SEO scan aan

Je zoekmachine optimalisatie uitbesteden?

 

Vraag een vrijblijvende zoekmachine optimalisatie scan aan. Zo weet je direct waar de pijnpunten liggen en geven we aan waar we je verder mee kunnen helpen.Je naam *

Je email *

Je telefoonnummer

Url van website *

Eventuele opmerkingen