Adwords

Google geeft ondernemers de mogelijkheid om te adverteren binnen de zoekmachine.
Samen gaan we op zoek naar relevante zoekwoorden voor je advertenties. Vervolgens zullen bezoekers die op je advertentie klikken uitkomen bij jouw website. Hierbij wordt per klik betaald. De kunst is om relevant verkeer naar je website te trekken wat uiteindelijk gaat converteren. Wij zijn in staat om relevante advertenties op te stellen die de doelgroep efficiënt bereikt door middel van onze jarenlange expertise.

Aanpak

Je zult vast met vragen zitten als: hoe bepaal ik op welke zoekwoorden ik actief wil zijn? Hoe is de concurrentie op deze zoekwoorden? Hoe zorgen we voor aansprekende advertenties en hoe kan ik meer omzet behalen?

De antwoorden op bovenstaande vragen zijn niet eenvoudig. Dit verdient een goede aanpak en wij zijn er om je daarbij te helpen. We zullen een gedegen plan opstellen en deze met je doornemen om de gewenste resultaten te behalen. Hierbij komen zaken als het bepalen van de juiste KPI’s, het budget voor het inzetten van advertenties, het bepalen van de juiste zoekwoorden en de daaruit voortvloeiende advertentieteksten aan bod.

aanpak adwords
advertentieteksten adwords

Advertentieteksten

De advertenties zullen continu getest worden. Er worden meerdere advertenties gemaakt om te zien welke steeds het beste presteert. Zo kunnen wij je advertentieteksten voortdurend optimaliseren. Dit resulteert in advertenties die perfect aansluiten bij de zoekopdrachten en intenties van de bezoekers, en wordt je klik budget optimaal besteed.

Kosten

In overleg met de klant zal een gepast klikbudget worden vastgesteld, en hiermee wordt ook een maximum aan advertentiekosten bepaald. Je hebt het zelf in de hand en geeft net zoveel uit als je zelf wilt. De kosten zijn gebaseerd op cost per click. Dit betekent dat je pas kosten hebt wanneer bezoekers daadwerkelijk op je advertentie klikken.

kosten adwords
targeting adwords

Targeting

Met targeting is het mogelijk om te adverteren op specifieke landen, regio’s, gebieden binnen een bepaalde straal, steden en op taal. Wat targeting zo interessant maakt is dat het de mogelijkheid biedt om bezoekers te bereiken op bepaalde locaties, om zo meer conversies te genereren.

Advertentie Extensies

Advertenties extensies zorgen ervoor dat de advertenties van je bedrijf meer in het oog springen bij bezoekers. Deze extensies verschaffen extra informatie over het bedrijf zoals een telefoonnummer of unique selling points. Het instellen en tonen van advertentie extensies kan de doorslag geven bij het showen van je advertenties ten opzichte van concurrenten. Er zijn verscheidene advertenties extensies die hierbij relevant voor je website kunnen zijn. De oproepextensies, locatie extensies, sitelinks en highlight extensies zijn handmatige extensies. Naast handmatige extensies zijn er ook geautomatiseerde extensies.

Oproepextensies

Hiermee plaatsen wij het telefoonnummer naast de advertenties. Een telefoonnummer zorgt ervoor dat bezoekers je snel en eenvoudig kunnen bereiken. Op mobiele telefoons kan dit een klikbare knop zijn zodat met één druk op de knop je bedrijf gebeld wordt.

Locatie Extensies

Met Locatie Extensies wordt je bedrijf middels een adres, telefoonnummer en kaart in Google getoond. Door het tonen van je telefoonnummer geef je bezoekers snel inzicht in je gegevens. Het voordeel van locatie extensies is dat bezoekers je bedrijf persoonlijk kunnen bezoeken.

Sitelinks

Met sitelinks kun je naast je tekstadvertentie ook andere links naar je website opnemen. Wanneer je een specifiek product of dienst in de advertentie aanbiedt kun je met sitelinks ook andere relevante pagina’s van je site tonen. Onze marketeers zullen aandachtig kijken welke cross-sell producten en landingspagina’s geschikt zijn om als sitelink op te nemen.

Highlight Extensies

Met highlight extensies kun je meer unieke informatie over je producten of diensten tonen. Deze extensies kunnen sterke punten van het bedrijf zijn zoals gratis verzending. Wij kunnen de tekstadvertenties op deze manier nog aantrekkelijker voor bezoekers maken.

Recensie Extensies

Recensie extensies zijn niet alleen prettig voor jezelf, maar spreken bezoekers ook aan. Door goede recensies over je producten of diensten te tonen straal je een zekere mate van betrouwbaarheid uit. Bezoekers zullen dit zien en zijn hierdoor eerder geneigd een kijkje te nemen op de website.

Geautomatiseerde Extensies

Onder geautomatiseerde extensies worden sociale extensies, consumentenbeoordelingen, eerdere bezoeken en verkopersbeoordelingen verstaan. Deze extensies worden automatisch geactiveerd wanneer Google denkt dat deze het resultaat van je advertenties zullen verbeteren.

extensies adwords
gecertificeerde marketeers

Gecertificeerde Marketeers

Google Adwords is een vak apart. De nodige kennis is vereist om van een Adwords campagne een winstgevende campagne te maken. Daarom zijn onze marketeers gecertificeerd in Google Adwords en Bing Ads. Conversability mag zich met trots Google Partner noemen.

Continu beheer en optimalisatie

Ons marketingteam zal je account continu in de gaten houden. Het op de hoogte zijn en implementeren van de laatste updates en trends is hierbij een must. De monitoring van zoekwoorden, bod optimalisatie en de advertentieteksten die het best aansluiten bij je product of dienst zullen voortdurend de focus krijgen.

beheer en optimalisatie adwords

Waarom zou je Google Adwords uitbesteden aan Conversability?

 

  • Ervaren marketeers
  • Onze marketeers zijn op de hoogte van het laatste nieuws
  • Het zo efficiënt mogelijk inzetten van uw budget
  • Effectief de juiste doelgroep bereiken en richten op conversie optimalisatie
  • Direct contact en support vanuit het Google Agency team in Dublin

 

Overtuigd? Vraag dan gratis een vrijblijvende SEA scan aan

Vraag een vrijblijvende SEA scan aan. Zo weet je direct waar de pijnpunten liggen en geven we aan waar we je verder mee kunnen helpen.Je naam *

Je email *

Google Adwords Klant-ID *

Eventuele opmerkingen

Of je campagnes direct naar een hoger niveau?

 

Bekijk onze SEA pakketten en start direct!

 

Onze pakketten