Zoekmachine adverteren

 

Zoekmachine adverteren is het tonen van advertenties in zoekmachines, zoals Google en Bing, die erop gericht zijn relevant verkeer richting je website of webshop te trekken. In tegenstelling tot zoekmachine optimalisatie is het bij zoekmachine adverteren mogelijk om direct op topposities in de zoekmachines zichtbaar te worden. Op deze manier trek je relevante traffic naar je website of webshop dat geïnteresseerd is in de producten of diensten die je aanbiedt.

Voordat we van start gaan met het inrichten van jouw Adwords account is het zaak om zoekwoord onderzoek te doen. Hiermee wordt voor jou inzichtelijk wat er betaald moet worden per click en met welke resultaten en kosten je rekening moet houden.

Google partner logo

Google Adwords

Google geeft bedrijven de mogelijkheid om te adverteren binnen de zoekmachine. De kunst hierbij is het trekken van relevant verkeer naar je website wat converteert. Door middel van onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om relevante advertenties op te stellen die de doelgroep effectief bereiken. Samen gaan we op zoek naar belangrijke zoekwoorden voor je campagnes. Nadat we de campagnes hebben opgebouwd houden we ze nauwlettend in de gaten. Zoekwoorden die niet presteren worden afgeboden of gepauzeerd. Campagnes die goed presteren breiden we uit. Op deze manier haal je het maximale uit Google Adwords!

 • Direct inzetbaar
 • Conversies direct inzichtelijk
 • 95% marktaandeel Nederland
 • Resultaat is zeer goed meetbaar
Bing Ads Certified

Bing Ads

Bing, de zoekmachine van Microsoft, is de concurrent van Google. Op Bing is het net zoals Google Adwords ook mogelijk te adverteren met producten en diensten. Omdat de concurrentie op Bing in Nederland minder hevig is, ligt de prijs per klik een aanzienlijk stuk lager dan bij Google Adwords. Dit maakt het interessant om ook op Bing te adverteren. Wij zijn Bing gecertificeerd wat ervoor zorgt dat we optimaal resultaat uit je campagnes halen.

 • Importeer mogelijkheid uit Adwords
 • Conversies direct inzichtelijk
 • Concurrentie is minder hevig
 • Lagere klikprijzen dan Google Adwords

Waarom zoekmachine adverteren uitbesteden aan Conversability?

 

 • Door onze jarenlange SEA ervaring weten we wat wel of niet werkt
 • Gespecialiseerd in zoekmachine adverteren waardoor we efficiënt te werk kunnen gaan
 • We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zullen je hierin regelmatig adviseren

 

Overtuigd? Vraag dan gratis een vrijblijvende SEA scan aan

Vraag een vrijblijvende SEA scan aan. Zo weet je direct waar de pijnpunten liggen en geven we aan waar we je verder mee kunnen helpen.Je naam *

Je email *

Google Adwords Klant-ID *

Eventuele opmerkingen

Of je campagnes direct naar een hoger niveau?

 

Bekijk onze SEA pakketten en start direct!

 

Onze pakketten