Online marketing

Iedereen kan tegenwoordig zijn of haar eigen website of webshop beginnen, echter met alleen het bouwen van een goed functionerende website kom je er niet. Wil je er écht een succes van maken, dan is hier ook online marketing voor nodig. Wij beginnen altijd bij de basis. Zo is het cruciaal dat je vindbaar bent voor potentiële klanten als zij op zoek zijn naar websites of shops als die van jouw. Wij zijn gespecialiseerde marketeers, Google gecertificeerd en zorgen ervoor dat je organisatie goed scoort in de zoekmachines. Als je een webshop hebt is de volgende stap conversie optimalisatie, want wij begrijpen ook dat het belangrijk is wat er aan het einde van de dag onderaan de streep staat. Je wilt conversies. Wij zijn gepassioneerd, houden van een uitdaging en zijn in staat je website of webshop naar een hoger niveau te tillen.

banner mat 7

Zoekmachine adverteren

Adverteer direct in zoekmachines op topposities bij high volume zoekwoorden. In Nederland ben je onmisbaar in Google en pak je extra volume in Bing. Laat je campagnes door ons rendabel inrichten.

 

Lees meer

 Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is een doorlopend proces. Dit betekent blijvende aandacht en constant optimaliseren. Nadat je webshop of website technisch op de juiste manier te indexeren is, richten we ons op de content en de autoriteit.

 

Lees meer

banner mat 5
online winkelen

Display advertising

Bereik bezoekers van je website of webshop opnieuw met een remarketing campagne of versterk je branding met een sterk getargete display campagne. Je online bereik vergroten? Wij helpen je de juiste doelgroep aan te spreken.

 

Lees meer