Display Advertising

 

Momenteel kun je niet meer om display advertising heen. De toepassing van dit type marketing is gebaseerd op het inkopen van advertentieruimte. Vervolgens dienen er tekstadvertenties of banners gemaakt te worden die aangeboden zullen worden op specifieke sites. Op deze manier is het heel eenvoudig om een specifieke doelgroep te bereiken die geïnteresseerd is in je producten of diensten. Bij display advertising moet je denken aan plaatsingen, interesse categorieën, demografie en remarketing. Onze marketeers zijn in staat je conversies te verhogen door het inzetten van display advertising.

Display afbeelding

Plaatsingen

Wij zullen analyseren op welke websites je doelgroep zich bevindt. Ook specifieke sites die goed voor de naamsbekendheid zijn worden in het traject meegenomen. Met plaatsingen is het mogelijk om juist op deze websites zichtbaar te zijn met je eigen tekstadvertenties en banners. Hierbij is het ook mogelijk om per plaatsing specifieke biedingen in te schakelen.

Interesse Categorieën

Wanneer duidelijk is welke doelgroep relevant is, kunnen wij specifieke advertenties aan deze doelgroep tonen op basis van verschillende interesse categorieën. De uitdaging hier is om erachter te komen welke interesses de doelgroep heeft. Wij zullen hier nauwkeurige focus opleggen zodat je bezoekers op specifieke sites getriggerd worden om aankopen te doen op je website of webshop.

Demografie

Met display advertising is het mogelijk om ook op leeftijd en geslacht te targeten. Wij kunnen je advertenties bijvoorbeeld aan een specifiek geslacht in bepaalde leeftijdscategorieën tonen. Dit zal de kans op conversies aanzienlijk verhogen.

Remarketing

Remarketing is een geschikte manier om bezoekers die eerder op je site aanwezig waren, maar uiteindelijk zijn afgehaakt om een bepaalde reden, opnieuw te triggeren door middel van het laten zien van advertenties op het web. Wij zullen deze bezoekers/segmenten op een gerichte manier benaderen waardoor het resultaat voor je website of webshop zal verbeteren.

Waarom Display Advertising bij Conversability

 

  • Actief doelgroep onderzoek
  • Effectief lokale, regionale, landelijke en internationale targeting inzetten
  • Door onze expertise zal je optimaal resultaat zien
  • Ervaring met het inkopen en verkopen van advertenties